Indsend et blog-indlæg

Vi vil meget gerne poste vores klienters erfaringer og historier fra det virkelige liv. Derfor er du velkommen til at indsende din egen fortælling til os. Du kan vælge at skrive under med dit eget navn eller et synonym. Du kan også vælge at være anonym. Det er op til dig.

Vi forbeholder os ret til at afvise/redigere i alle indlæg, sådan at der ikke lægges faktuelt urigtige oplysninger op i bloggen. Hadefuld retorik, trusler eller direkte angreb mod et individ, en gruppe, FiiRST samt politiske budskaber vil blive afvist; det samme gælder beskrivelser, der opfordrer til selvskade eller vold. Evt. billeder skal du selv have rettighederne til. Nøgenhed og indhold med seksuelle undertoner vil, som på FB, blive afvist. Vi beder om din mail og dit telefonnummer, fordi vi så kan kontakte dig for at få godkendt evt. rettelser. Samtidig kan vi så sikre os, at dit indlæg ikke kan postes under falsk identitet.

Din mail og dit telefonnummer vil ikke blive anvendt til andet – og vi udleverer ikke oplysningerne til 3. part. Er du i tvivl, så kontakt ‘redaktør’ Psykolog Tina Stokkebo.

  Du kan vedhæfte en fil eller et billede op til 2 MB

  Vælg, om dit navn skal vises på bloggen

  FIND DIN PSYKOLOG I ÅRHUS

  Vores lokaler er centralt beliggende i Århus C, hvor der er gode tilkørselsforhold og let adgang til parkeringsmuligheder. De fleste busser kører lige til døren eller stopper få minutters gang fra, hvor vi holder til. Indgang i porten ved Café Sofies Forældre.

  Frederiksgade 74A, 1. th
  8000 Aarhus C.

   

  PARKERING

  Nærmeste parkeringshus er Red Radisson og Q-Park Aarhus City: Link

  Øvrige parkeringshuse i nærheden findes ved Musikhuset, Salling og Telefontorvet: Link

   

  OM FiiRST:

  FiiRST er et Psykologhus. Et klinikfælleskab  med central beliggenhed i Århus C.

  Vores kunder kommer fra hele Østjylland. Vi tilbyder også online konsultationer til klienter i øvrige Danmark og udlandet.

  Vi samarbejder med forsikringsselskaber, psykolognetværk og erhverv/institutioner.

  Hvor det er muligt, gives tilskud via Sygesikringen Danmark.

  KONTAKT OS:

  Du kan finde kontaktinfo til den enkelte psykolog under vedkommendes egen profil. Her finder du også psykologens CVR-nummer.

  Hjemmeside og lokaler administreres af Psykolog Tina Stokkebo, der kontaktes på:

  Mobil: 2020 0934
  Mail: tina@stokkebo.dk
  CVR: 41419458

  Adresse: Frederiksgade 74A, 1. th. 8000 Århus C

  FØLG OS:

  Følg os på de sociale medier – hold dig opdateret med seneste nyheder fra FiiRST.

  BLOG OM PSYKOLOGI: 

  Blog om ugen der gik. Tips og gode råd om psykologi. Klienternes egen fortælling