Sinful eller Mindful?

– et gavekort til parterapi bringer glæde til din partner – uden brug af vibrator!

Julegave til hende – eller julegave til ham? Giv et gavekort til Parterapi. Gavekort til den der har alt – og som længes efter nærvær, intimitet og varme.

Inviter din partner med på en udviklingsrejse, og oplev glæden ved større nærhed og intimitet.

En fræk julekalender – er det en god gave?

Det kan den godt være for nogen. En fræk julekalender kan være et sjovt og humoristisk indslag, men hvis der mangler gnist i soveværelset, så ligger løsningen som oftest et andet sted…

Måske har du allerede givet din partner en frisk og fræk julekalender, f.eks. fra sinful? Hvordan blev den modtaget?

Hvis fundamentet for et godt parforhold og samliv ikke er i på plads, så udebliver gnisten og lysten – og så falder gaven ikke i god jord hos din partner!

Parterapi som julegave – et alternativ…

Tryghed, fællesskab, samhørighed og nærvær er en del af et godt fundament. Uden tryghed i relationen – er der heller ikke tryghed i sengen. Når uhensigtsmæssige dynamikker og mønstre flytter ind, så flytter glæden ved den fysiske kontakt ud. Passion, lyst, gnist og begær svinder ind. Det bliver svært at give sig hen og nyde intimiteten.

Mange par søger først parterapi, flere år efter de er begyndt at opleve problemer i parforholdet. Andre vælger at gå i parterapi forebyggende – inden de bliver gift og/eller vælger at få børn sammen. Hvis man starter tidligt, kan man blive bevidst om de mønstre, der skaber konflikter, dårlig stemning eller afstand imellem parterne.

Parterapi som julegaven – en gave, der skal gives med omtanke!

Det er muligt at udvikle sig personligt – sammen eller hver for sig.

Husk blot, at modtageren af gavekortet selv skal være motiveret for at tage med på rejsen. Læs mere om hvornår samtaleterapi er velegnet til par og familier her

Hvis gavekortet ikke falder i god jord hos partneren, kan det anvendes ved individuelle samtaler om karriereudvikling, livskriser, stress – eller hjælp til at finde den rigtige kæreste.

Få hjælp af en professionel psykolog og parterapeut. Læs mere om, hvad parterapi kan gøre for dig her

Bestil et gavekort eller book en tid her

Du ønskes en dejlig December.

Pas på dig selv – og kom godt ind i det nye år!

Psykolog Tina Stokkebo