PSYKOLOG, PARTERAPEUT og Sexolog

Tina Stokkebo

Hos mig kan du få hjælp til de dynamikker, der udspiller sig i nære relationer som forældreskabet eller parforholdet. Jeg arbejder dog også med venskabelige og professionelle relationer samt livskriser, angst, stress og depression m.v. Du kan se herunder hvilke problematikker, jeg kan hjælpe dig med.

SMS: +45 20 20 09 34

Mail: tina@stokkebo.dk

Send en SMS, så ringer jeg dig op, så vi kan tage en snak om, hvilken hjælp du kan have bedst gavn af.

En for-samtale er gratis hos mig.

Afbud via SMS til: +45 20 20 09 34
(Se info om afbudspolitik her)

 • Sikre konsultationer Online via Zoom
 • Aften- og weekend tider
 • Akut samtaler efter aftale
 • Medlem af Dansk Psykolog Forening
 • Medlem af Dansk Sexologforening

Jeg tager imod privatbetalende klienter, og indgår samarbejdsaftaler med forsikringsselskaber og virksomheder. Jeg er ikke tilknyttet sygesikringen.

HOS MIG KAN DU FÅ HJÆLP TIL:

 

 • Parterapi og relationelle problematikker (utroskab, tvivl, skilsmisse)
 • Stress, angst, depression, sorg og livskriser.
 • Familieterapi med forældre og deres børn (+16 år)
 • Livskriser og identitetskriser
 • Spiseforstyrrelser (efterbehandling)
 • Belastningsreaktioner
 • Traumer, mobning, overgreb og seksuelle krænkelser
 • Lavt selvværd/selvtillid, skyld, skam og ensomhed
 • Bearbejdning af tab, aborter og fødselsreaktioner
 • Samtaler med pårørende til familie med fysisk eller psykisk sygdom.
 • Personlig udvikling
 • Uddannelse, karrierevalg, afklaring af jobprofil
 • Ledercoaching, rådgivning og organisationsudvikling
 • Lederudvikling, konflikthåndtering og forandringsledelse
 • Mental robusthed, motivation og trivsel

BAGGRUND:

 • Uddannet cand.psych. fra Syddansk Universitet
 • Social og personlighedspsykologi v. Aalborg Universitet (EVU)
 • 1-årig efteruddannelse som Parterapeut v. Lone Algot Jeppesen
 • IBCT Integrativ Adfærdsterapi – Parterapi
 • Mentalisering i arbejdet med gravide v. Center for Mentalisering
 • Sensitive Børn v. Lise og Martin August
 • Efteruddannelse som Sexolog (medl. af Dansk Sexologforening)
 • Certificeret Business & Life Coach v. Manning Inspire.
 • Certificeret i Forandringsledelse (ADKAR) v. PROSCI 

Jeg har arbejdet med PPR og Cool Kids under åben/anonym rådgivning samt udvikling af redskaber til vurdering af mentaliseringsevne via PDI-RF. Jeg har 25 års erfaring fra ind-og udland relateret til opgaver indenfor HR, kompetenceudvikling, ledelse, projekt- og forandringsledelse.

INDIVIDUEL SAMTALEFORLØB
Både i personlige og professionelle samtaler føler vi os mest trygge i en uformel og afslappet atmosfære. Jeg værdsætter den enkeltes unikke værd og personlige integritet, evne og ret til at træffe beslutninger, sætte mål og skabe forandringer for sit eget liv.

PAR OG FAMILIER
Vi har brug for nærvær og kontakt for at føle os I live – det er lige så nødvendigt for vores trivsel som mad, vand og ilt. Med nysgerrighed og i gensidig tillid og respekt udforskes nye og andre perspektiver på de muligheder og udfordringer, der er en naturlig del af tilværelsen.

VIRKSOMHEDER
Når relationel stress i form af konflikter og magtkampe flytter ind på arbejdspladsen, forsvinder vores motivation og trivsel. Jeg samarbejder og kommunikerer på alle niveauer – på tværs af organisationer, fagområder og kulturer. Min tilgang er involverende og udviklingsorienteret.

Værd at vide om mine arbejdsmetoder:

Jeg har tavshedspligt og følger psykolognævnets retningslinjer for journalføring og GDPR.

Jeg er uddannet Cand. Psych fra Syddansk Universitet. Min videreuddannelse har primært fokus på de dynamikker, der udspiller sig i nære relationer som f.eks. forældreskabet eller parforholdet. Jeg har dog også en del erfaring med coaching, udviklingssamtaler og rådgivning relateret til karrierevalg og håndtering af arbejdsrelaterede forandringer og udfordringer, individuelt eller på teamniveau.

På den baggrund kan jeg tilbyde hjælp til håndtering af forskellige psykologiske problematikker af både privat og arbejdsrelateret karakter. Det kan være tilstande som stress, angst eller depression relateret til arbejdslivet eller til forældrerollen med de gaver og opgaver, glæder og udfordringer, der er knyttet hertil.

Både par, enkeltpersoner eller virksomhedsledere kan opleve det grænseoverskridende og sårbart at bede om hjælp – ofte søger vi først hjælp, når vi oplever konflikt eller står midt i en livskrise. Andre henvender sig som en helt naturlig del af deres egen personlige og faglige udvikling, ud fra et ønske om at udforske eget potentiale eller som en del af en livslang rejse mod at blive ’den bedste udgave af sig selv’. Som din samtalepartner, coach eller terapeut vil jeg gøre mit bedste for, at du kommer til at føle dig i trygge og professionelle hænder. Du skal vide, at der er styr på processen.

Jeg arbejder primært ud fra kognitive (ACT) og mentaliseringsbaserede tilgange (EFT/CFT), men kan også anvende systemiske/narrative metoder, hvor det giver mening ud fra den konkrete problemstilling.Forandringer og udvikling er betinget af indsigt. Derfor arbejder jeg også ud fra et mix af oplysning kombineret med samtaleforløb og praktiske øvelser/konkrete redskaber.

Uanset om dit mål for samtalerne er færre konflikter, stærkere relationer, afklaring på vigtige beslutninger eller mere glæde, tryghed og intimitet i hverdagen, så kommer det hele til at foregå i en uformel og afslappet atmosfære. Du vil møde en positiv og ligefrem person, der værdsætter dine unikke kvaliteter som menneske, og som tror på din personlige integritet, evne og ret til at træffe beslutninger for dit eget liv. Det er dig, der bestemmer. I gensidig tillid og respekt vil vi sammen udforske nye og andre perspektiver på de muligheder og udfordringer, der er en naturlig del af tilværelsen.

Du skal føle dig godt hjulpet på vej i processen med at sætte mål og skabe positive forandringer for dit liv. Jeg kan hjælpe dig til øget indsigt – og til at forstå dine egne og andres adfærdsmønstre. Om det er relationen til din partner, dine børn eller dine kolleger, der opleves vanskelig, så kan din kontakt med andre forbedres, så du oplever færre misforståelser og mindre ensomhed eller bekymring. Vi kan også arbejde på overblik, struktur og beslutningsprocesser – eller indøve nye måder at tænke, handle og kommunikere på, så nye kompetencer forankres i praksis.

 Jeg glæder mig til at møde dig!

Vil du vide mere om mig?

Jeg har valgt at arbejde som psykolog, fordi jeg gerne vil bidrage til at gøre livet lidt mere trygt, overskueligt og indholdsrigt for de par, familier, børn og unge, der har brug for hjælp til at skabe mere livsglæde og bedre kår for sig selv og deres nærmeste.

Jeg har en særlig interesse for og viden om udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret, børn med høj IQ, lav muskeltonus, koordinationsforstyrrelse, sensitivitet og sanseproblematikker etc.

Privat er jeg gift med Ulrik, vi har to børn sammen og bor i Stavtrup lige syd for Århus.

FIND PSYKOLOGHUSET FiiRST

Vores lokaler er centralt beliggende i Århus C, hvor der er gode tilkørselsforhold og let adgang til parkeringsmuligheder. De fleste busser kører lige til døren eller stopper få minutters gang fra, hvor vi holder til. Indgang i porten ved Café Sofies Forældre.

Frederiksgade 74, 1. th
8000 Aarhus C.

 

PARKERING TÆT VED FiiRST

Nærmeste parkeringshus er Red Radisson og Q-Park Aarhus City: Link

Øvrige parkeringshuse i nærheden findes ved Musikhuset, Salling og Telefontorvet: Link