Online Terapi

Har du brug for psykologhjælp – og svært ved at møde op hos din behandler?

​Brug af video-samtaler er nemt, fleksibelt og sikkert. Ingen bekymringer om transport, parkering, at finde vej til klinikken eller at komme for sent. Du undgår at vente sammen med andre – en fordel ved socialangst – og sårbarhed for Covid-19.​

Hvad er Online Terapi?

Alle psykologer hos FiiRST i Århus tilbyder online terapi og rådgivning via sikre video-konsultationer.

Du kan sidde derhjemme, i sommerhuset, på kontoret, på hotellet eller et hvilket som helst andet sted i Verden, der passer dig.

Vi anvender en brugervenlig og GDPR-sikker platform, der er lige så nem at benytte som Face-time, Skype, Messenger eller et link til et Teams-møde. Du kan koble op via din computer, tablet eller telefon, når blot der er adgang til webcam og mikrofon.

Første samtale eller forløb

Nogle klienter har gavn af at mødes med psykologen inden opstart af et online-forløb. Det kan give en større tryghed og en fornemmelse af om ’kemien er der’ med behandleren. Det er nemlig afgørende for effekten af dit forløb, at der etableres en solid terapeutisk relation – en terapeutisk alliance.

Andre oplever det som en fordel, at booke den indledende samtale som en virtuel for-samtale, så de på den måde kan blive afklaret på, om de kan få relevant hjælp af pågældende behandler.

Herunder kan du læse mere om, hvordan online terapi foregår i praksis hos psykologerne hos FiiRST i Århus.​​

PSYKOLOGERNE

Psykolog og Parterapeut Tina Stokkebo, Psykolog Ravnhild Reinsdottir​ og ​Psykolog Rikke Svendsen fra psykologhuset FiiRST i Århus C tilbyder alle GDPR-sikre konsultationer online.

Du kan læse mere om psykologerne her

BØGER OM ONLINE TERAPI

  • Fra offline til online – Internetbaseret Rådgivning og Terapi Kit Lisbeth Jensen – ISBN: 978-87-7158-128-7, 2014

Godt at vide om OnlineTerapi

Forskning har vist, at online terapi til behandling af f.eks. angst og depression for nogle mennesker kan være lige så effektivt som fysisk fremmøde.

Det er muligt at bruge videokonsultationer til individuelle samtaleforløb, familieterapi og parterapi, ja selv gruppeterapi og undervisningsforløb kan afvikles online.

Når vi går online er både indholdet og terapimetoderne helt som ved samtaler, hvor du møder psykologen personligt. Det er bare praktikken, der er lidt anderledes.

Der gælder de samme retningslinjer vedr. tavshedspligt og journalføring som ved almindelige psykologsamtaler.

Du kan læse mere i en artikel om online-terapi her.​

OPSUMMERING

Hos Psykologhuset FiiRST i Århus tilbyder alle psykologer online samtaler til både private og professionelle via sikre video-konsultationer.

Måske er online terapi lige netop den behandlingsform, der passer bedst for dig, der har et travlt program i arbejdslivet eller hverdagen.

Der er adgang til behandling på en langt mere fleksibel måde, hvor tider kan tilbydes i (eller udenfor almindelig kontortid).

Du kan få samtalerne lagt ind på et tidspunkt, der passer dig, uden at skulle bekymre dig om transport, parkering og spildtid på landevejen eller i venteværelset.​

Du kan altid få en samtale med din psykolog – uanset hvor du befinder dig geografisk, i Århus eller et andet sted i Danmark – selv i udlandet.

Hvis du er udfordret på din tidsramme, mobilitet, sygdom – eller af psykiske vanskeligheder, kan du stadig få den psykologhjælp, som du har brug for – bare online.

Hos Psykologhuset FiiRST i Århus koster online samtaler ikke ekstra, selvom det koster lidt mere administrativ tid for psykologen.

Hvis du ikke er sikker på, om online konsultationer er det rigtige for dig, så kontakt en af vores psykologer for en uforpligtende snak. Så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.​

​​Find din psykolog i Aarhus

Klinikken er centralt beliggende i Århus C, hvor der er gode tilkørselsforhold og let adgang til parkeringsmuligheder. De fleste busser kører lige til døren eller stopper få minutters gang fra, hvor FiiRST holder til. Indgang i porten ved Café Sofies Forældre.

Frederiksgade 74A, 1. th
8000 Aarhus C.

Klik for rutevejledning

Parkering tæt på klinikken

  • Nærmeste parkeringshus er Red Radisson og Q-Park Aarhus City: Link
  • Øvrige parkeringshuse i nærheden findes ved Musikhuset, Salling og Telefontorvet: Link

Psykologhuset FiiRST

FiiRST er et Psykologhus med central beliggenhed i Århus C.

Psykologhuset har kunder fra hele Østjylland. Klienter i øvrige Danmark og udlandet benytter online konsultationer.

Der samarbejdes med forsikringsselskaber og erhverv/ institutioner. Hvor det er muligt, gives tilskud via Sygesikringen Danmark.

Kontakt psykolog

Psykologhuset FiiRST v. Autoriseret Psykolog Tina Stokkebo

Tlf.: 20 20 09 34

​E-mail: tina@stokkebo.dk

CVR: 41419458

Autorisationsnr.: 21-28892​

Følg Psykologhuset FiiRST

Følg psykologhuset på de sociale medier – hold dig opdateret med seneste nyheder fra FiiRST.

Gratis hjælp og støtte

​Liste over gratis tilbud - Har du en henvisning fra lægen? Se hvordan du finder en psykolog med offentligt tilskud.

Blog om psykologi

​Blog om ugen der gik. Tips og gode råd om psykologi. Klienternes egen fortælling.

Se bloggen her

Læs min blog