Gratis Psykologhjælp, Terapi og Rådgivning

​Har du brug for psykologhjælp – og svært ved at betale for privat samtaleterapi?

Gratis Psykologhjælp eller Selvbetalt? Hos Psykologhuset FiiRST er psykologerne som udgangspunkt ikke tilknyttet den offentlige sygesikring. Det betyder, at vores klienter enten skal have en aftale med deres sundhedsforsikring – eller også er de nødsaget til at betale for deres behandling selv. Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark, kan du muligvis få et tilskud til samtalerne. Hvis ikke – så kan det blive en bekostelig affære at gå til Psykolog.

Herunder kan du læse mere om, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig. Du kan også finde en række nyttige links over Gratis Terapi og Psykologhjælp, hvis du ikke har midlerne til at betale selv.​​

Hvordan hjælper FiiRST?

Rabat til studerende og pensionister

Gratis Psykologhjælp kan du ikke få hos FiiRST, men hos FiiRST i Århus tilbyder vi rabat til studerende og pensionister. Se vores priser her.

Venteliste – klippekort med rabat

Kontakt os, hvis du står på venteliste til en Psykolog med ‘ydernummer’ – og du har akut brug for hjælp, mens du venter. Hvis du er henvist fra din læge, kan vi tilbyde dig et klippekort på 6 samtaler til samme pris som vi tilbyder studerende og pensionister. Det er ikke gratis psykologhjælp, men på den måde kan du få støtte og Psykologhjælp hos os, mens du venter på et forløb med fuld eller delvis betaling fra det offentlige.

Henvisning til relevant og gratis hjælp

Hos FiiRST hjælper vi gerne med at pege dig i den rigtige retning, så du kan få den hjælp, som du har ret til og brug for.

På denne side finder du en liste over landsdækkede tilbud om Gratis Terapi, Hjælp og Rådgivning, som mange af vores klienter har glæde af.

Gratis tilbud om hjælp og behandling i Århus

Der findes også en række kommunale eller regionale tilbud i Århus og omegn. Dem har vi skrevet lidt mere udførligt om herunder.

Er du i tvivl om hvilket behandlingstilbud, der passer til dig, eller vil du gerne starte op i et privat og selvbetalt behandlingsforløb, så kan du skrive til tina@stokkebo.dk

Jeg ringer dig gerne op for en kort for-samtale. Det er gratis hos mig.

Autoriseret Psykolog Tina Stokkebo, Psykologhuset FiiRST

ÅBEN ANONYM RÅDGIVNING

I Århus Kommune kan familier med børn få op til 3 gratis samtaler hos Åben Anonym Rådgivning. Du vil få hjælp af familieterapeuter fra Børnecentret. De vil evt. guide dig videre til et relevant tilbud, hvis du har brug for yderligere hjælp. Du kan selv booke tid til et møde. Læs mere her.

HJÆLP TIL GRAVIDE / NYE FORÆLDRE

Hvis du er gravid – eller hvis I lige er blevet forældre, og I har brug for professionel og gratis støtte, så kan vuggestedet anbefales. Her kan du/I få relevant hjælp, hvis I er usikre på forælderrollen.

Læs mere her.

HJÆLP TIL FAMILIER MED BØRN

Århus Kommune har en lang række tilbud til børnefamilier: Familiecenteret (støtte til udsatte børn og unge – få hjælp af en sagsbehandler), Mistanke om Radikalisering, Familiebehandling (3-14 år), Adfærd og trivselsproblemer hos børn (6-17 år), Rådgivningscenteret (0-17 år) for børn udsat for omsorgssvigt, vold eller seksuelle overgreb samt børn med seksuelt bekymrende adfærd. Krisehjælp til forældre, der har mistet et barn. Læs mere om tilbud fra Århus Kommune her.

Underretning til Kommunen (ved mistanke om børn udsat for omsorgssvigt, vold eller seksuelle overgreb)

GRATIS TERAPI og PSYKOLOGHJÆLP

Hos Psykologhuset FiiRST i Århus tilbyder vi ikke gratis terapi eller behandling. Vores kunder er alle selvbetalere – eller henvist fra forsikringsselskaber og samarbejdspartnere. Psykologen har ikke ydernummer – og vi tager derfor som udgangspunkt heller ikke imod lægehenvisning. Alligevel forsøger vi efter bedste evne, at finde løsninger, der tilgodeser vores klienter, så de kan få den hjælp, som de har brug for.

Rabat til studerende, pensionister og v. lægehenvisning

Hos FiiRST får du rabat som studerende eller pensionist. Hvis du er berettiget til et fuldt eller delvist kan få betalt psykologforløb efter henvisning fra lægen, så støtter vi dig ved at gå i dialog med din læge om dit behov for behandling. Vi kan evt. hjælpe med et kort henvisningsnotat.

Du kan også købe et klippekort med rabat, mens du venter på en psykolog med ydernummer. Vi fortæller dig, hvordan du finder frem til en psykolog tilknyttet den offentlige sygesikring (altså en psykolog med ydernummer).

Tilskud fra Danmark – og henvisning til relevant gratis hjælp

Hos FiiRST indberettes samtalerne til Danmark, så du får tilskud, såfremt du er berettiget til det.

Og så henviser vi gerne til gratis terapi og rådgivning hos relevante regionale og kommunale tilbud, offentlige og private institutioner. Vil du gerne starte i et privat og selvbetalt behandlingsforløb hos Psykologhuset FiiRST, så kan du kontakte mig på tina@stokkebo.dk eller booke en tid selv her.

​​Find din psykolog i Aarhus

Klinikken er centralt beliggende i Århus C, hvor der er gode tilkørselsforhold og let adgang til parkeringsmuligheder. De fleste busser kører lige til døren eller stopper få minutters gang fra, hvor FiiRST holder til. Indgang i porten ved Café Sofies Forældre.

Frederiksgade 74A, 1. th
8000 Aarhus C.

Klik for rutevejledning

Parkering tæt på klinikken

  • Nærmeste parkeringshus er Red Radisson og Q-Park Aarhus City: Link
  • Øvrige parkeringshuse i nærheden findes ved Musikhuset, Salling og Telefontorvet: Link

Psykologhuset FiiRST

FiiRST er et Psykologhus med central beliggenhed i Århus C.

Psykologhuset har kunder fra hele Østjylland. Klienter i øvrige Danmark og udlandet benytter online konsultationer.

Der samarbejdes med forsikringsselskaber og erhverv/ institutioner. Hvor det er muligt, gives tilskud via Sygesikringen Danmark.

Kontakt psykolog

Psykologhuset FiiRST v. Autoriseret Psykolog Tina Stokkebo

Tlf.: 20 20 09 34

​E-mail: tina@stokkebo.dk

CVR: 41419458

Autorisationsnr.: 21-28892​

Følg Psykologhuset FiiRST

Følg psykologhuset på de sociale medier – hold dig opdateret med seneste nyheder fra FiiRST.

Gratis hjælp og støtte

​Liste over gratis tilbud - Har du en henvisning fra lægen? Se hvordan du finder en psykolog med offentligt tilskud.

Blog om psykologi

​Blog om ugen der gik. Tips og gode råd om psykologi. Klienternes egen fortælling.

Se bloggen her

Læs min blog