Erhvervs-psykolog: Personlig Udvikling eller Forandring-sledelse.

Få hjælp af en erfaren Psykolog – Privat eller Professionelt.

​Står du i en livskrise? Har du brug for at finde ud af, hvad der er vigtigst for dig i dit liv? Har du så travlt, at du er ved at miste overblikket? Knaser relationerne på jobbet, eller står du overfor et karriereskift? Så kan et forløb med fokus på personlig udvikling hjælpe dig til at genfinde et sikkert fodfæste.

Få hjælp af erhvervspsykolog til at forbedre arbejdsglæden i din del af organisationen. Hos Psykologhuset FiiRST kan du få erhvervsrettet psykologisk rådgivning og støtte omkring forandrings- og kulturbærende projekter.

Coaching og Personlig udvikling

Udvikling af Ledere, HR, projektledere, specialister eller talenter

Har du brug for hjælp til håndtering af den type udfordringer, som ansatte i strategiske positioner står overfor? Et samtaleforløb med en dygtig erhvervspsykolog målrettet personlig udvikling kan hjælpe dig ind på en farbar og sikker vej!

Udvikling af relationelle kompetencer

Om det er implementering af ny HR-strategi, udvikling af dit personlige lederskab eller et afgørende karriereskridt, så indebærer personlig udvikling en unik kompleksitet, der stiller forskellige krav til dine relationelle kompetencer.

Erhvervspsykolog som sparringspartner

Når vi oplever livskriser, beslutnings- og handlingslammelse samt knas i relationerne på jobbet, er der ofte brug for et perspektivskift. En betroet sparringspartner med indblik i psykologiske mekanismer kan hjælpe dig til at handle mere målrettet og effektivt ved kritiske overgange.

Forandringsledelse

Forandringsprocesser kan være intense og give utryghed. Både hos den enkelte medarbejder, organisationen og ledelsen. Det kan være en hjælp at have en erfaren coach eller erhvervspsykolog med på sidelinjen, der kan stille de rigtige spørgsmål og tilbyde kvalificeret feedback.

Motivation og ny energi

Hvis du opnår de resultater og den succes, som du sætter dig for – og alligevel har svært ved at finde motivation og energi, så kan du få hjælp til at finde nye veje i dit arbejdsliv. Et personligt udviklingsforløb kan give dig ny energi, som du kan omsætte til handlekraft – til glæde for dig og din organisation.

Se priser og book tid hos psykologen.

PSYKOLOG ERFARING

Psykolog Tina Stokkebo er indehaver af Psykologhuset FiiRST. Tina er autoriseret psykolog og certificeret business- og life coach med solid erfaring indenfor personlig udvikling. Tina er certificeret i forandringsledelse (ADKAR-modellen).af Sofie Halkjær, grundlægger af PROSCI. Tina har erfaring med såvel erhvervsrettede som mere klinik orienterede samtaler, f.eks. senfølger af PTSD, stresshåndtering, angst, depression eller relationelle problematikker.

Autoriseret Psykolog Tina Stokkebo har erfaring med organisationsudvikling i det private erhvervsliv i ind og udland. Tina har været udsationeret 5 år i Belgien og Schweitz. Hun tilbyder en unik kombination af psykologisk ekspertise og 20 års erfaring med ledelse, forandringsledelse, HR, projektledelse og talentudvikling. Tina er især stærk på det relationelle felt ved konfliktløsning, motivation, trivsel, kommunikation og samarbejde.

Du kan læse mere om Psykologhuset FiiRST i Århus og Psykolog Tina Stokkebo her

BØGER OM COACHING OG PERSONLIG UDVIKLING

 • Frygtløs ledelse, Morten Novrup Henriksen & Thomas Lundby
  ISBN: 978-87-7158-229-1, 2016
 • Change & Effect, Michael Kræmmer og Henriette Divert
  ISBN: 978-87-993289-0-1, 2009
 • Vær din egen coach, John Evan-Jones
  ISBN: 978-87-6091-220-7, 2004
 • Indre ro – i en travl hverdag, Joan Borysenko
  ISBN: 87-11-16845-5, 2004

Du kan læse mere om ledelse og tilknytning her

Coaching eller personlig udvikling?

Coaching er velegnet til erhvervsrettede forløb – hvor der er brug for en direkte og målrettet tilgang.

Personlig udvikling med støtte fra en erhvervspsykolog vil i højere grad handle om f.eks. personlig integritet, livskvalitet, motivation og tilfredsstillelse.

Personlig udvikling dækker også over ledelsesudvikling og udvikling af evnen til at håndtere vanskelige situationer/relationer.

Erhvervspsykolog: Hjælp til udvikling

Klienter fra erhvervslivet ønsker ofte hjælp til:

 • Styrkelse af personlig autenticitet
 • At tage bedre imod feedback/kritik
 • Mål og retning for egen karriere
 • Kendskab til egne frygttematikker
 • Håndtering af konflikter i relationer
 • Forandringsledelse
 • Håndtering af samarbejdsproblemer
 • Tydelig kommunikation
 • Svigtende tro på egne evner og værd
 • Værktøjer til psykologisk fleksibilitet
 • Mentale metoder og modeller

Samtaler online eller fysisk (Face2Face)

Gennem samtaler med en dygtig erhvervspsykolog kan du hos ledelse og relationer i artiklen her

BOOK EN ERHVERVSPSYKOLOG

Erfaring viser, at ledere, HR-konsulenter, projektledere og specialiserede nøglemedarbejdere såvel som eksperter og talenter profiterer af individuel coaching og psykologiske samtaleforløb.

I den udstrækning en leder eller medarbejder i din organisation oplever vanskeligheder som angst, stress, depression, livskrise eller svigtende selvtillid / selvværd, kan et traditionelt behandlingsforløb være relevant.

Relationsudvikling på arbejdspladsen

Psykologhuset FiiRST i Århus tilbyder både hjælp til personlige udviklingsforløb samt til relations-udvikling mellem to personer. Det kunne være to kolleger eller en medarbejder og en leder.

Der skelnes mellem lederskab (ting sker gennem andre) og management (at drive virksomhed). Hos Psykologhuset FiiRST i Århus tilbyder vi coaching og sparring på lederskabet, med fokus på ledelsesmæssige relationelle kompetencer. Samtalerne vil have fokus på de mentale aspekter af lederrollen.

Ring på 20200934 for en uforpligtende forsamtale eller book selv tid til din første samtale her.  

Et unikt bidrag til Personlig Udvikling

Psykologhuset FiiRST i Århus tilbyder en kilde til refleksion over de personlige og ledelsesmæssige dilemmaer, som du oplever i dit arbejdsliv. En erhvervspsykolog kan være et unikt bidrag til din Personlige Udvikling.

Hos dig, hos FiiRST eller Online

Samtaler vil som udgangspunkt foregå på psykologens kontor i Århus C. Ved kørsel til dit kontor faktureres køretid. Samtaler kan også afvikles via Zoom (video).

En konsultation varer typisk 60 min. Dertil kommer forberedelse og journalskrivning. Det er muligt at aftale online-samtaleforløb af en varighed på 45 eller 60 min.​

Tavshedspligt og individuel tilpasning

Bemærk at også ErhvervsPsykologer er underlagt den tavshedspligt, der gælder for psykologer. Virksomheden kan derfor ikke få statusrapportering undervejs i forløbet eller aktindsigt i dine journaler.

Alle forløb tilpasses den konkrete problemstilling ud fra den enkelte persons behov og ønsker. Er du i tvivl, så kontakt FiiRST på 20200934 – eller book selv en gratis og uforpligtende for-samtale. Du kan få hjælp til afklaring – og findes kompetencerne ikke i huset, vil du blive henvist til anden relevant hjælp.​

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

​​Find din psykolog i Aarhus

Klinikken er centralt beliggende i Århus C, hvor der er gode tilkørselsforhold og let adgang til parkeringsmuligheder. De fleste busser kører lige til døren eller stopper få minutters gang fra, hvor FiiRST holder til. Indgang i porten ved Café Sofies Forældre.

Frederiksgade 74A, 1. th
8000 Aarhus C.

Klik for rutevejledning

Parkering tæt på klinikken

 • Nærmeste parkeringshus er Red Radisson og Q-Park Aarhus City: Link
 • Øvrige parkeringshuse i nærheden findes ved Musikhuset, Salling og Telefontorvet: Link

Psykologhuset FiiRST

FiiRST er et Psykologhus med central beliggenhed i Århus C.

Psykologhuset har kunder fra hele Østjylland. Klienter i øvrige Danmark og udlandet benytter online konsultationer.

Der samarbejdes med forsikringsselskaber og erhverv/ institutioner. Hvor det er muligt, gives tilskud via Sygesikringen Danmark.

Kontakt psykolog

Psykologhuset FiiRST v. Autoriseret Psykolog Tina Stokkebo

Tlf.: 20 20 09 34

​E-mail: tina@stokkebo.dk

CVR: 41419458

Autorisationsnr.: 21-28892​

Følg Psykologhuset FiiRST

Følg psykologhuset på de sociale medier – hold dig opdateret med seneste nyheder fra FiiRST.

Gratis hjælp og støtte

​Liste over gratis tilbud - Har du en henvisning fra lægen? Se hvordan du finder en psykolog med offentligt tilskud.

Blog om psykologi

​Blog om ugen der gik. Tips og gode råd om psykologi. Klienternes egen fortælling.

Se bloggen her

Læs min blog