Blog om psykologi “Bakspejlet”

Velkommen til vores blog om psykolog!

Ugen, der gik – tips og tricks

Det glæder os, at du har lyst til at læse med. Her kan du finde blogindlæg om psykologernes oplevelser fra ugen der gik. Vi deler også erfaringer med forskellige psykologiske temaer. Du kan hente inspiration, tips og tricks – og vi vil præsentere dig for nogle af de værktøjer, som bruges i terapilokalet.

Erfaringer og inspiration

Nogle af vores klienter vil dele ud af deres oplevelser og erfaringer med terapi. Det er vores håb, at du kan bruge indholdet som inspiration til dig selv. Hvis bloggen kan hjælpe dig til at passe endnu bedre på dig selv – eller til at finde næste trædesten på din livsrejse – så har den opfyldt sit formål.

God fornøjelse og læselyst.

Tina, Rikke og Ravnhild

Dissociation – et mentalt forsvindingsnummer

Dissociation – et mentalt forsvindingsnummer

Dissociation er et af sindets mange beskyttelsesstrategier. Når man dissocierer, trækker man sig mentalt i pressede situationer. Det kan opleves som verden bliver ‘tåget’, hørelsen kan forsvinde eller man bliver overvældet af træthed og falder i søvn under følelsesmæssigt pres. Andre kan opleve en som fjern, ligeglad eller følelseskold, når man forsvinder mentalt – og det kan påvirke tilknytningen, nærværet og sexlivet i parforholdet.

læs mere
Når mor dør… få trygheden tilbage

Når mor dør… få trygheden tilbage

Også da jeg mistede min egen mor til kræften i maj 2020, sendte jeg min klient en venlig tanke. Nogle af de gode mestringsstrategier, som vi havde talt om i klinikken, måtte jeg selv tage i brug. Den stund i sommerhuset gav os mulighed for at bearbejde sorgen sammen allerede inden mor døde. Og den gav os en følelse af fællesskab og samhørighed, som vi kunne bære med ind i eftertiden.

læs mere
Få et smugkig ind i psykologens lokaler

Få et smugkig ind i psykologens lokaler

Vil du gerne vide, hvordan der ser ud hos psykologen, inden du bestiller en tid? Få en rundtur i klinikken online. Se lille video. Lokalerne er indrettet, så samtalerne kan foregå i en hyggelig og afslappet atmosfære. Centralt beliggende i Århus C. Gode muligheder for parkering. Konkurrencedygtige priser. Kig ind!

læs mere

FIND DIN PSYKOLOG I ÅRHUS

Vores lokaler er centralt beliggende i Århus C, hvor der er gode tilkørselsforhold og let adgang til parkeringsmuligheder. De fleste busser kører lige til døren eller stopper få minutters gang fra, hvor vi holder til. Indgang i porten ved Café Sofies Forældre.

Frederiksgade 74A, 1. th
8000 Aarhus C.

 

PARKERING

Nærmeste parkeringshus er Red Radisson og Q-Park Aarhus City: Link

Øvrige parkeringshuse i nærheden findes ved Musikhuset, Salling og Telefontorvet: Link

 

OM FiiRST:

FiiRST er et Psykologhus. Et klinikfælleskab  med central beliggenhed i Århus C.

Vores kunder kommer fra hele Østjylland. Vi tilbyder også online konsultationer til klienter i øvrige Danmark og udlandet.

Vi samarbejder med forsikringsselskaber, psykolognetværk og erhverv/institutioner.

Hvor det er muligt, gives tilskud via Sygesikringen Danmark.

KONTAKT OS:

Du kan finde kontaktinfo til den enkelte psykolog under vedkommendes egen profil. Her finder du også psykologens CVR-nummer.

Hjemmeside og lokaler administreres af Psykolog Tina Stokkebo, der kontaktes på:

Mobil: 2020 0934
Mail: tina@stokkebo.dk
CVR: 41419458

Adresse: Frederiksgade 74A, 1. th. 8000 Århus C

FØLG OS:

Følg os på de sociale medier – hold dig opdateret med seneste nyheder fra FiiRST.

BLOG OM PSYKOLOGI: 

Blog om ugen der gik. Tips og gode råd om psykologi. Klienternes egen fortælling