Psykologhuset i Århus: FiiRST

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

 

Du bestemmer selv over data

Når du besøger websitet hos Psykologhuset FiiRST indsamler systemet automatisk oplysninger om din brug af siden. Disse oplysninger bliver brugt til at tilpasse og forbedre indholdet af Psykologhusets website og til at skabe mere værdi for nysgerrige besøgende og for vores klienter. Oplysningerne bliver også brugt til at målrette de annoncer, der vises på Google – og som viser potentielle klienter hen til vores hjemmeside. Vi indsamler ikke personfølsomme data. Vi indsamler alene cookies til ovennævnte brug – og vi videresælger aldrig disse oplsyninger. Den type oplysninger, der indsamles er f.eks. IP-adresse, geografisk lokation og hvilke knapper, der er blevet trykket på. Hvis du ikke ønsker, at der bliver indsamlet sådanne oplysninger om dig, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af hjemmesiden. Du skal kunne bestemme over dine data selv!

Undgå Cookies – ring eller book selv!

Hvis du vil undgå cookies kan du ringe til din psykolog – eller du kan sende en SMS, når du skal bestille en tid.

Du kan også gå direkte til online-booking – og booke tiden selv:

https://system.easypractice.net/book/psykolog-tina-stokkebo#choose-service

I de nedenstående afsnit har vi uddybet, hvad det er for informationer, der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er Cookies?

Hjemmesiden anvender “cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med formålet at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx. virus.

Det er muligt for dig at slette eller blokere for cookies på din enhed. Det kan du gøre ved at følge denne vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du følger vejledningen og sletter eller blokerer cookies, så vil de annoncer du ser kun blive mindre relevante for dig, mens de vil optræde hyppigere. Du kan samtidig også risikere, at hjemmesiden til Psykologhuset FiiRST ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, som du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle former for informationer, som i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, så indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer. Det sker f.eks. ved helt almindelige interaktioner på hjemmesiden som fx at du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en spørgeskemaundersøgelse, indsender et indlæg til vores blog eller ved øvrig brug af services på hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende slags oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke og selv indtaster informationerne, behandler vi desuden: navn, telefonnummer og e-mail. Det sker typisk i forbindelse med, at du indsender et blogindlæg eller skriver en besked til din psykolog. Hvis du opretter et login for at kunne booke dine tider selv, så indsamles i Terapeutbooking yderligere oplysninger som CPR-nummer, navnet på dit lægehus og evt. betalingskortsoplysninger m.v. Disse oplysninger skal vi opbevare som psykologer, da vi har journalføringspligt. Der vil blive indhentet et særskilt samtykke på opbevaring af personfølsomme data. Det bliver sendt direkte til dig i din e-mail.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere er relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges som nævnt indledningsvist til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have mest relevans for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere dig de services, du har efterspurgt, som fx at modtage nyhedsbreve. Derudover anvender vi oplysningerne til at optimere og forbedre vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Vi opbevarer oplysninger i det tidsrum, som er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af, hvilken karakter oplysningen er og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at give en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Psykologer har pligt til at opbevare din journal i 5 år fra datoen, hvor der sidst har været en aktivitet på jorunalen. Herefter skal den slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang oplysningerne er almindeligt kendt – såfremt vi benytter os af tredjeparter ved markedsføring. For nuværende indsamles data alene via Google Analytics. Oplysningerne bliver anvendt til målrettet annoncering.

Vi benytter derudover en tredjepart, Terapeutbooking, til opbevaring og behandling af personfølsomme data. Terapeutbooking behandler udelukkende oplysninger på vegne af os og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.m. vil kun ske, hvis du selv udtrykkeligt giver dit samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Psykolog Tina Stokkebo. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til Psykolog Tina Stokkebo på nedenstående e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Tina Stokkebo
Frederiksgade 74
8000 Århus C
Telefon: 20200934
E-mail: tina@stokkebo.dk

FIND DIN PSYKOLOG I ÅRHUS

Klinikken er centralt beliggende i Århus C, hvor der er gode tilkørselsforhold og let adgang til parkeringsmuligheder. De fleste busser kører lige til døren eller stopper få minutters gang fra, hvor FiiRST holder til. Indgang i porten ved Café Sofies Forældre.

Frederiksgade 74A, 1. th
8000 Aarhus C.

 

PARKERING TÆT PÅ KLINIKKEN

Nærmeste parkeringshus er Red Radisson og Q-Park Aarhus City: Link

Øvrige parkeringshuse i nærheden findes ved Musikhuset, Salling og Telefontorvet: Link

 

PSYKOLOG-HUSET:

FiiRST er et Psykologhus med central beliggenhed i Århus C.

Psykologhuset har kunder fra hele Østjylland. Klienter i øvrige Danmark og udlandet benytter online konsultationer .

Der samarbejdes med forsikringsselskaber og erhverv/ institutioner.

Hvor det er muligt, gives tilskud via Sygesikringen Danmark.

KONTAKT PSYKOLOG:

Psykologhuset FiiRST

Autoriseret Psykolog Tina Stokkebo

20 20 09 34

CVR: 41419458

Autorisationsnr.:        21-28892

FØLG FiiRST PSYKOLOG:

Hjemmeside administreres af Psykolog Tina Stokkebo, der kontaktes på:

Mobil: 2020 0934
tina@stokkebo.dk

Følg psykologhuset på de sociale medier – hold dig opdateret med seneste nyheder fra FiiRST.

GRATIS HJÆLP OG STØTTE: 

Liste over gratis tilbud. Har du en henvisning fra lægen? Se hvordan du finder en psykolog med offentligt tilskud.

BLOG OM PSYKOLOGI: 

Blog om ugen der gik. Tips og gode råd om psykologi. Klienternes egen fortælling